Sânziana Buruiană a plecat din România cu toată familia: „Aici este liniște, sunt mai puține restricții!”

 

Frumoasa blondină spune că va reveni în țară doar în vacanțe, mai ales că și-a găsit rapid de muncă și în plus face ceea ce îi place.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Sânziana Buruiană a vorbit despre decizia neașteptată pe care a luat-o, care a surprins pe toată lumea. Vedeta și-a luat fetițele și soțul și a plecat din România, alegând să se mute la Budapesta, în inima Ungariei. Unul dintre motivele care au determinat-o să facă acest lucru ține de restricțiile care în țara vecină nu sunt atât de dure comparativ cu România. În al doilea rând, Sânzi a prins un contract excelent, fiind gazda unei emisiuni de tip teleshopping la o televiziune maghiară.

 

,,Sunt la Budapesta. Aici este liniște, restricțiile sunt mult mai puține decât la noi. Poți sa mergi în mall fără certificat verde, în spatiile de joacă, la fel, ceea ce mă bucură, ca am libertate. Aici prezint emisiuni de teleshopping și vreau să îi mulțumesc producătoarei de la Mămici de pitici, cu lipici, pentru că un an de zile am fost zilnic pe micul ecran, prin lucrurile frumoase pe care le făceam alături de fetitele mele. Datorita acestui proiect frumos, acum am prins un cotract foarte bun aici. Este exact ceea ce îmi place sa fac”, a explicat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.

 

Vedeta se simte excelent în capitala Ungariei, s-a adaptat foarte repede cu viața din Budapesta, își duce fetița mai mare la concursuri de Miss, iar în România spune că se va întoarce doar în vacanțe.

 

,,As vrea sa ma întorc acasă de sărbători, numai că, depinde de restricțiile care vor fi. Depinde și de cât de mult timp voi putea sta plecată pentru că emisiunea este în direct asa că este cam greu sa lipsesc. Pentru mine este puțin mai greu să pot pleca, însă fetitele sunt aici. Încerc să fac cu ele, în continuare, activități frumoase, sa o duc pe Iza la concursurile de Miss din Ungaria. În România sunt foarte multe restrictii, iar cea mai bună variantă cred ca este sa stam aici o perioadă. În țară doar în vacanțe și trebuie sa vin neapărat să îi fac moțul celei mici, pentru că nu am apucat. Am plecat când ea a implinit un anișor. A fost o decizie de moment și nu am apucat să îi fac aceasta petrecere, care se face după tradiții”, a adaugat Sânziana Buruiană. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest