Sânziana Buruiană, declaraţii TOTAL NEAŞTEPTATE după ce s-a cununat cu Nicolae Zuluf! Ce a spus despre posibila SARCINĂ?

 
+2 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au spus cel mai important "Da" din viața lor. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru intim, alături de prietenii apropiați.

Momente emoționante pentru Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf. Cei doi și-au unit, în sfârșit, destinele, după o relație lungă de mai bine de doi ani. Înainte de a intra la ofițerul stării civile, se vedea de la o poştă că însurăţeii sunt marcați de eveniment.

Sânzi s-a dichisit de zor, că doar cununia civilă e un fel de repetiţie pentru nuntă. Vedeta a ales o rochie care să-i pună în valoare formole planturoase, iar pantofii cu toc foarte înalt i-au dat o alură şi mai sexy. Ginerele nu s-a lăsat nici el mai prejos. La cât era de spilcuit, Nicolae Zuluf ar fi cucerit orice fată.

Sânziana a dat şi primele declaraţii după ce a devenit oficial o femeie măritată.

"A fost emoţionant momentul în care am fost întrebaţi dacă vrem să ne căsătorim. El a fost mai emoţionat cred decât mine şi acum de abia aşteaptă să ne cununăm şi în faţa lui Dumnezeu.

Eu vreau să fiu singura vedetă care să arate copilul direct născut, ca să zic aşa.

Acum o să facem doar un grătar în familie, petrecerea cea mare va avea loc în ziua nunţii pe 18 octombrie. Am vrut să fie cât mai secret totul, a fost invitate mai mult persoane din familie," a spus Sânziana Buruiană, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii şi urmăriţi imagini de la eveniment în mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest