Sânziana Buruiană este însărcinată! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă: „Mă simt iubită, protejată și plină de speranță”

 

Sânziana Buruiană este în culmea fericirii! Blondina urmează să devină mămică pentru a doua oară, iar marea veste a fost dată chiar de ea, prin intermediul unui mesaj pe social media!

Sânziana Buruiană este însărcinată, iar anunțul i-a șocat, de-a dreptul, pe admiratorii săi! Se pare că soarele a răsărit și pe strada blondinei, care nu de mult povestea că își așteaptă Făt-Frumosul. Iată că l-a întâlnit și acum urmează să aibă și un copil cu el.

„Un sufletel mic a vrut să vină la noi cand nu ne asteptam,sa o faca pe Iza cea mai fericita surioara iar pe noi cei mai împliniți părinți....stiu exact ce va urma,cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viata,cunosc si împlinirea dincolo de cuvinte,le am trăit la cote maxime si sunt pregătita să le iau de la capat. Poate nu din start, recunosc." a spus Sânziana.

Sânziana s-a confesat în fața urmăritorilor săi și a mărturisit că s-a speriat puțin de ideea că va deveni mamă pentru a doua oară. Dar cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că acum simte foarte multă liniște în suflet, mai ales că în perioada asta asta este extrem de iubită și protejată de oamenii de lângă ea.

"Cand am aflat că un nou bob de mazăre creste in burtica m am speriat putin si acum mi e teama uneori. Dar mai mult mi e drag, mi e liniște, mi e sufletul deschis. Nu ma grăbesc deloc imi place perioada asta,o ador! Ma simt iubita protejată,plină de speranță și mai ales de răbdare...lecția răbdării am.invatat o la prima sarcina si mi vine firesc sa o aplic acum! Doamne Doamne poate a hotărât ca am pierdut prea mult in ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe si importante din viata mea au plecat la El asa ca mi a trimis în schimb un ingeras si ii multumesc pentru acest cadou minunatacum astept sa vad cine ma urmează”, a dezvăluit vedeta pe social media. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest