Sânziana Buruiană, în pragul disperării! Tatăl vedetei a fost internat de urgenţă în spital! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Clipe de groază pentru Sânziana Buruiană. Tatăl său are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a fost internat de urgenţă într-un spital din Bucureşti. SpyNews.ro, cel mai tare site monden din România, a oferit primele imagini cu una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, după ce părintele ei a ajuns pe mâinile cadrelor medicale.

Conform Spynews.ro, tatăl Sânzianei Buruiană este internat la secţia Terapie Intensivă, de câteva zile, iar vedeta şi mama ei sunt în pragul disperării. Surprinse de paparazzii Spynews.ro, cele două împreună cu o prietenă, au discutat intens despre situaţia grea în care se afla tatăl Sânzianei. Pentru că nu au voie mai multe persoane să îl viziteze, mama vedetai a intrat preţ de câteva minute, în secţia ATI, pentru a vedea starea în care se află, iar atunci când a ieşit, era dărâmată de durere.

Din cauza stării grave de sănăţăte, Sânziana Buruiană a apelat la ultima metodă pentru a-i salva viaţa tatălui său. Cea divină. Pentru aproximativ o jumătate de oră, vedeta s-a rugat pentru tatăl său, într-o biserică de lângă spital. După ce a părăsit lăcaşul de cult, a scos telefonul mobil pe care scria un mesaj, cel mai probabil, topicul fiind starea de sănătate a tatălui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest