Sânziana Buruiană, însărcinată cu al doilea copil, dar încă își alăptează fetița de 4 ani! Cum va proceda după ce va naște/ VIDEO

 

Sânziana Buruiană este pusă între ciocan și nicovală! După ce a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară, blondina a mărturisit că deși este extrem de fericită pentru sarcină, nu știe cum va proceda în momentul în care va trebui să își alăpteze bebelușul, dar fiind că fiica ei de patru ani încă nu a renunțat la laptele matern.

În urmă cu ceva timp, Sânziana Buruiană dezvăluia că nu mai știe la ce metodă să apeleze ca fiica ei să renunțe să se hrănească de la sânul ei. Chiar dacă și-a pus plasturi și i-a explicat celei mici că este suficient de mare ca să mănânce singură, se pare că aceasta nu a înțeles nicicum și a fost nevoită să o alăpteze în continuare.

Iar dacă până acum nu își facea griji de dorința fiicei sale, iată că odată ce a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară, situația s-a schimbat radical. Contactată de reporterii Antena Stars, blondina a mărturisit că se gândește la o altă metodă în care să își facă fetița să înțeleagă, însă dacă nici de data aceasta nu va avea sorți de izbândă, atunci va fi într-un mare impas.

Cum își va numi bebelușul

„M-am gândit foarte mult în această perioadă și chiar mi-aș dori, dacă este băiețel, să poarte numele tatălui meu pe care l-am pierdut anul trecut (n.r. Viorel). Și ar fi ideal, mai ales că eu cred că este un suflet trimis de Sus. Dacă este fetiță, mi-aș dori ca unul dintre nume să fie al bunicii mele pe care o chema Ana Olga. Mai ales că se va naște cam de ziua ei, în acea perioadă. În luna octombrie”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest