Sânziana Buruiană, şase luni de la naşterea fetiţei! Cadoul pe care l-a primit micuţa Isabella de la părinţi

 

Mare sărbătoare în familia Sânzianei şi a lui Zuluf. Astăzi s-au împlinit şase luni de când vedeta a adus-o pe lume pe micuţa Isabella Ştefania.

Micuţa Isabella a împlinit joi şase luni care au trecut ca o singură secundă pentru cei doi părinţi, Sânzi şi Zuluf. Ei bine, în emisiunea "Star Magazin" de pe Antena Stars, vedeta a intrat în direct şi a dezvăluit ce cadou i-a făcut micuţei ei.

"Am împlinit şase luni şi este un moment foarte important. Sărbătorim la o plimbărică, la puţină plajă... I-am cumpărat o piscină de ziua ei, îi place foarte mult în apă. Vreau s-o duc la înot în fiecare săptămână dacă o să pot. Îi place la nebunie, nu mă aşteptam. E bine de micuţă, că mai târziu prind frica de apă şi nu prea se mai poate. Au fost şase luni care au trecut repede. Creşte văzând cu ochii. În fiecare lună progresăm, stăm în mâini, în funduleţ, mâncăm... Ni s-a schimbat viaţa radical. E mult mai frumos de când suntem toţi trei şi zilnic descoperim lucruri noi. Mie îmi place foarte mult, o iau cu mine oriunde mă duc. Zuluf ştie foarte bine s-o facă să râdă într-un stil în care ea devine extrem de entuziasmată. Chiar e o legătură aparte între tătici şi fetiţele lor. E foarte grijuliu, nu mă aşteptam să-l văd aşa. Tot timpul se interesează. Cu siguranţă va fi un tătic posesiv, o să aibă grijă de ea, o s-o înveţe...", a declarat Sânziana Buruiană la "Star Magazin".

Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf, iar la începutul anului a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Isabella Ștefania Ioana.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest