Sânziana Buruiană vrea în Cartea Recordurilor: ”De șase ani jumătate fac asta, fără întrerupere”

 

Ce activitate o poate duce pe vedetă în Guinness Book! Interesant va fi de văzut cum le va demonstra că ea deține recordul în materie.

 

Sânziana Buruiană a dezvăluit, în exclusivitate pentru emisiunea Star News, că alăptează de mai bine de șase ani și jumătate. Vedeta susține că nu s-a oprit pentru că așa a hrănit-o pe fiica ei cea mare pentru o bună perioadă de timp, iar apoi a venit pe lume cel de al doilea copil care a avut parte de un tratament similar.

 

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăpat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a mărturisit Sânziana Buruiană la Antena Stars.

 

Vedeta susține că îi este mult mai ușor să alăpteze, mai ales pentru că fetele ei adorm mai repede, iar ea nu a fost nevoită să caute metode alternative prin care să le liniștească înainte de somn: „Șase ani, da, încontinuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui cu legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adormă sau să găsesc o grămadă de metode”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest