Sărbătoare mare în familia lui Florin Salam! Betty a împlinit 19 ani, iar soţul ei i-a pregătit o surpriză de proporţii

 
+3 click pentru
galerie

Fiica lui Florin Salam a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani! Betty Stoian a fost sărbătorită aşa cum se cuvenea, iar soţul ei i-a pregătit o surpriză frumoasă în miez de noapte.

Cătălin Vişinescu a compleşit-o cu surprize şi iubire încă de la ora 00:00 pe cea, căreia i-a promis dragoste eternă. Acesta a pregătit un tort cu lumânări pe el, în care a suflat vedeta, moment în care şi-a pus o dorinţă. Chiar dacă toată lumea se aştepta la o mega paranghelie, iată că aceştia au dorit să celebreze evenimentul în intimitate, alături de fiul lor Matthias Ştefan.

Cu prilejul zilei de naştere al soţiei sale, Cătălin Vişinescu a postat un mesaj extrem de emoţionant pe una din reţelele de socializare pe care este activ, în care şi-a declarat dragostea şi respectul faţă de femeia pe care o are alături.  

"La mulți ani iubirea mea! îți doresc tot binele din lume, multă fericire, împlinirea tuturor dorintelor si nu în ultimul rând multă sănătate! Este un an special pentru tine, pentru mine, pentru noi 3( Matthias, tu si eu) pentru ca este primul an in aceasta formula de 3 și îți mai doresc să avem aceeași iubire si dorintă unul față de celălalt! Să ne iubim la fel până la adânci batrâneți să ne putem bucura de minunea noastră mică! ️😘😘", a scris Cătălin Vișănescu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest