Sărbătoare mare în familia Mitoşeru! Mihai a împlinit 41 de ani

 

Sărbătoare mare în familia Mitoşeru! Mihai împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 41 de ani. Cum petrece, dar şi ce cadouri a primit de ziua lui, am aflat exact de la "faţa locului".

Reporterii Antenei Stars au surprins familia Mitoşeru aflându-se la masă, sărbătorind, într-un loc cu multe semnificaţii pentru membrii săi.

"Sănătos mai puţin, că am probleme cu capul şi sunt şi fericit că-s înconjurat de doamnele Mitoşeru. După Capatos ieri am plecat cu nevastă-mea care mi-a făcut o surpriză, am mers la un restaurant al unui prieten unde erau vreo 30 de oameni acolo. Să ştii că ne aflăm într-un loc cu însemnătate pentru noi, aici am stabilit că ne căsătorim", a mărturisit Mihai.

Este căsătorit
Mihai Mitoșeru și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Noemi Dragomir (27 de ani) pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. S-au pregătit ca la carte și au avut numai invitați de seamă. La fericitul eveniment au participat multe nume din peisajul monden, printre care Daniela Crudu, Oana Roman, Nea` Mărin, Dan Capatos, Viorel și Oana Lis. La finalul lunii Mai a acestui an, actorul Dan Mitoşeru s-a stins din viaţă din cauza cancerului.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest