Sărutări fierbinți la mall! Andreea Bănică nu se ferește de nimeni

 
+2 click pentru
galerie

Timpul care a trecut peste ei nu a ştirbit nimic din dragostea lor. În multe cupluri, după o vreme, intervine monotonia. Abia dacă se mai ţin de mână, iar săruturile pasionale se transformă treptat în pupici pe frunte. Nu este şi cazul Andreei Bănică. Artista întreţine focul dragostei mai viu ca niciodată. Deşi unii ar spune că mariajul este moartea pasiunii, blondina a demonstrat contrariul.


După 20 de ani de relaţie, pasiunea lor este ca la 20 de ani, vorba cântecului. Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, se poartă asemeni unor adolescenţi, aşa că nu se pot abţine nici în public.


Paparazzii i-au surprins pe artistă şi pe partenerul ei de viaţă în timp ce se plimbau la mall. Deşi erau înconjuraţi de o mulţime de spectatori, cei doi porumbei nu s-au sfiit să îşi arate sentimentele în văzul tuturor. Ba chiar s-au dat în spectacol cu senzualitatea gesturilor tandre.


Andreea Bănică şi-a sărutat soţul cu foc chiar pe scările centrului comercial. Semn că îi era dor de el, artista i-a aplicat câteva ventuze pătimaşe direct pe buze!


Cei doi au petrecut câteva ore bune la mall, timp în care au colindat magazinele, au intrat la cinema şi s-au îndopat cu bunătăţi. Andreea, ai grijă la siluetă! Se pare însă că blondina nu duce grija kilogramelor în plus pentru că poate apela oricând la medicul estetician cu care s-a şi întâlnit în complexul comercial.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest