S-au distrus cu diete extreme! Şi vedetele iau decizii proaste uneori

 

Nu erau mulţumite de ce vedeau când se urcau pe cântar... au vrut să aibă talie de viespe, aşa că s-au pus pe slăbit.

Au încercat toate dietele şi ce-i drept , au topit zeci de kilograme, dar era cât pe ce să ajungă de la bal la spital! Iata care sunt vedetele care au trecut prin chinuri groaznice pentru a ajunge la o forma fizica de invidiat.

Grea e viaţa de vedetă! Ele au simţit-o pe pielea lor. Ca să se încadreze în standardele stricte de frumuseţe din showbiz, multe dive de la noi şi-au riscat sănătatea şi chiar viaţa. S-au înfometat şi au urmat diete extreme şi periculoase.

Una dintre ele este Nicoleta Luciu. Apropiaţii ştiau. Dacă bruneta leşina la filmări sau evenimente mondene, era la dietă!

Diana Dumitrescu a avut şi ea de suferit din cauza unei diete, în urmă cu aproape 10 ani. Munca multă şi mâncarea puţină au făcut-o KO. Acum se pare că pe blondină nu o deranjează să fie puţin "pufoasă ".

Giulia Anghelescu suferă şi acum de pe urma unei diete pe care a ţinut-o când avea 16 ani. Atunci îşi dorea să fie suplă la filmările unui videoclip, aşa că s-a înfometat.

Când au auzit de celebra dietă Dukan, Adelina Pestriţu şi Margherita de la Clejani s-au grăbit s-o urmeze. În scurt timp, amândouă s-au declarat dezamăgite, iar iubita lui Speak a recunoscut că s-a ales şi cu probleme de sănătate.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest