S-au iubit nouă ani, dar au ajuns la final! Loredana de la Trident a rămas fără milionar

 

S-au iubit 9 ani de zile, dar acum s-au despărţit. Definitiv! Loredana, fosta componentă a trupei Trident, a rămas fără milionar!

A dus o viaţă de lux şi a văzut toată lumea la braţul unui milionar, însă acum s-a terminat! Loredana Poghircă a rupt orice legătură amoroasă cu Oliver Morley.  Fosta artistă a fost până de curând în România, într-o vizită scurtă cu fiica ei, însă ... fără soţ. Şi ... cum era şi normal, a şi explicat motivul absenţei lui. 

"După o relație nebună de nouă ani, eu și tatăl fiicei mele ne-am despărțit în urmă cu cinci luni, lucru pe care-l știau doar apropiații", a declarat Loredana Poghircă.

Ba mai mult, după ce ea a petrecut timp cu cea mică, în apartamentul din Capitală pe care îl are primit cadou de pe urma unui fost iubit afacerist, acum, timp de o lună de zile aceasta va fi singură. Fetiţa va pleca împreună cu tatăl ei într-o vacanţă.

Loredana și Oliver au mai fost despărțiți și în trecut, dar s-au împăcat după câteva luni. Fosta componentă a trupei Trident duce acum o viață de lux în Anglia, acolo unde locuiește doar împreună cu fiica sa, într-un apartament de fițe de peste un milion de lire sterline, pe care românca l-a primit cadou chiar de la tatăl copilei sale.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest