Saveta Bogdan a pus capăt zvonurilor legate de situația ei financiară: „Vorbesc cârcotașii, probabil colegi de-ai noștri”

 

Cântăreața de muzică populară a avut o răbufnire în exclusivitate la Antena Stars, după ce s-a spus că ar avea datorii.

 

Saveta Bogdan, 76 de ani, a reacționat după ce au apărut o serie de informații că nu ar mai avea bani și ar fi acumulat o serie de datorii. Interpreta de muzică populară a ținut să nege aceste zvonuri, care consideră că ar fi fost declanșate de o parte dintre colegii ei de breaslă. Ea a spus că are o pensie substanțială, că are economii în bancă și în plus câștigă de la evenimentele pe care le are săptămână de săptămână.

 

„Vorbesc cârcotașii, probabil colegi de-ai noștri că n-are cine că eu sunt amărâtă, că n-am pensie, că nu știu ce. Dragii mei, nu sunt nici amărâtă, am pensie, am și bani la bancă, am tot ce-mi trebuie. Am zugrăvit casa și într-adevăr costă zugrăvelile astea, dar nu mă vait pentru că mi-am făcut o casă foarte frumoasă. În fiecare sfârșit de săptămână am evenimente, nu există săptămână să nu am eveniment”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru Antena Stars.

 

Mai mult, solista de muzică populară a negat și că ar avea probleme de sănătate: „Eu cânt, sunt sănătoasă, mă face că sunt bolnavă, a vrut să vină lumea pe la spital să mă caute. Eu nu știu cum poate să inventeze atâtea minciuni oamenii ăștia. Nu știu de ce vorbesc de rău de mine, nu îi înțeleg. (...) Am tot ce-mi trebuie, nu îmi lipsește nimic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest