Saveta Bogdan a tras o sperietură groaznică: ”Am aprins lumânare și am făcut cruce pe cer”

 

În exclusivitate la Antena Stars, marea doamnă a muzicii populare românești a povestit clipele de groază prin care a trecut.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, și totodată o persoană extrem de volumbilă, care a povestit recent, pentru telespectatorii Antena Stars, momentele de panică prin care a trecut în timpul furtunii care a izbit Bucureștiul. În timp ce se afla singură acasă și tocmai terminase de făcut un duș, artista a fost surprinsă de forța vântului și de grindina care lovea ferestrele.

„Mă aflam singură în casă, îmi făcusem un duș. Ieșisem și mă așezasem în pat. Aveam geamul deschis la bucătărie pentru că era foarte cald (...) Dădea cu gheață în geamuri, mă rugam la Dumnezeu și plângeam. (...) Am aprins lumânare și am făcut cruce pe cer, pe la geamuri, și nu mi-am dat seama că la bucătărie aveam geamul deschis. Mi-a intrat apă în bucătărie, m-am și speriat”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru Antena Stars.

Artista a mai spus: „Am tras o sperietură mare. M-am speriat foarte tare, n-am văzut așa ceva! (...) Era apa până la genunchi pe stradă. Pagubă nu am, că am șters repede (n.r. apa de la bucătărie)”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest