Saveta Bogdan are un nou iubit: „I-a plăcut că am un diamant pe dinte!”

 

Marea doamnă a folclorului românesc a dezvăluit că este într-o relație de câteva luni. Cine este bărbatul care a fermecat-o!

 

Saveta Bogdan, 76 de ani, și-a găsit sufletul pereche. În exclusivitate la Antena Stars, solista de muzică populară, care mărturisea în trecut că a contabilizat de câte ori a înșelat-o fostul soț și a ajuns la numărul 83, a dezvăluit că iubește, iar sentimentele îi sunt împărtășite. Chiar dacă nu a vrut să dea foarte multe detalii despre partenerul ei, ea a dezvăluit că acesta este ambassador, iar idila durează de câteva luni, dar a dorit să o țină secretă până acum. Artista a mai dezvăluit că iubitul ei nu este de origine română.

 

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a precizat Saveta Bogdan.

 

Artista a fost cucerită cu buchete de flori, dar spune că nu ar părăsi țara de baștină pentru actualul iubit: „Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”.

 

Artista a mărturisit că a fost atrasă de inteligența bărbatului, în schimb acesta a apreciat că ea are un diamant într-un dinte: „Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte, mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest