Saveta Bogdan, devastată de moartea Danielei Cușnir, artista care a murit în accidentul de la Dărmănești!

 

Daniela Cușnir, o tânără interpretă de muzică populară de doar 23 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier de la Dărmănești, după ce șoferul autoturismului în care se afla, a adormit la volan. La aflarea tragediei, Saveta Bogdan a suferit un șoc, mai ales că o întâlnise pe tânără cu doar câteva luni înainte să moară.

Saveta Bogdan a remarcat-o pe Daniela Cușnir, în cadrul unei emisiuni TV, după ce i-a atras atenția prin modul sensibil în care a interpretat câteva piese populare. Celebra artistă a avut numai cuvinte de laudă la adresa tinerei de 23 de ani, care a părăsit lumea asta mult prea devreme.

„Eu am întâlnit-o la o emisiune, cu câteva luni în urmă. ea cânta foarte frumos, era o fată foarte bună. Nu știu care era problema. Dar știu că cânta foarte frumos. Era foarte bună pentru Moldova. Chiar mi-a făcut plăcere, că m-a făcut atentă la emisiune. Am stat de vorbă cu ea. Mi-a spus că este la început de drum.” ne-a spus Saveta Bogdan.

Interpreta de muzică populară s-a blocat atunci când a aflat că tânăra de 23 de ani, pe care o cunoscuse cu puțin timp în urmă, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier. Saveta Bogdan a dezvăluit că la ultima discuție pe care o avusese cu Daniela Cușnir, aceasta i-a mărturisit că este dornică de afirmare în industria muzicii populare și că muncește mult ca să își facă un renume. 

„Când am văzut că s-a întâmplat nenorocirea asta, am rămas mască. Vai ce copil bun era. Era o fată de viitor. Mi-a plăcut de ea foarte tare. Ea a vorbit foarte frumos, mi-a spus că are orchestră. Și a zis că vrea să vină la mai multe emisiuni. Era o fată extraordinar de frumoasă, de bună. Și cei de la nuntă au fost foarte supărați. Lumea a iubit-o foarte tare. Era la început de drum. Era un copil tânăr de 23 de ani. Păcat.” ne-a mai spus Saveta Bogdan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest