Saveta Bogdan i-a lăsat toată averea fiice ei, dar cu condiții: „Am pus clauze”

 

Îndrăgita interpretă de muzică populară a decis să-și facă testamentul. Ce condiție i-a impus fiicei ei din America pentru a-i lăsa averea.

 

Marea doamnă a folclorului românesc a luat o decizie de ultim moment. Și-a chemat fata din Statele Unite pentru a-i lăsa toată averea pe care o deține. Ea a povestit în exclusivitate la Antena Stars, că acum a ajuns să fie chiriașe în propria casă.  

 

"Fata mea a venit din America, pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară, ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu, mă rog, ce am avut la bancă, ce am.. să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie.", a spus Saveta Bogdan.

 

În testamentul pe care l-a lăsat, Saveta Bogdan a stipulate o cerința care trebuie neapărat respectată de fiica acesteia, și anume cât trăiește nu poate fi data afară din casa ei. Solista a luat această decizie la îndemnul notăriței, asigurându-se astfel că propriul copil nu o va da afară, chiar dacă a devenit proprietar cu acte în regulă: "Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu... am pus clauze, numai cu clauze. Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze. Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest