Saveta Bogdan, înșelată de 83 de ori de fostul soț! Cum a descoperit amantlâcurile: „Nu mă așteptam să aibă o listă”

 

Saveta Bogdan a trăit o viață, așa cum în filme mai vezi. Viața amoroasă a interpretei de muzică populară nu a fost deloc lapte și miere, ci dimpotrivă. Bătută, amenințată, înșelată și părăsită - acestea sunt cuvintele care descriu perfect căsnicile artistei.

Saveta Bogdan și-a cunoscut prima iubire la vârsta de 16 ani. Deși mama ei nu era de acord cu relația lor, artista a fugit de acasă ca să își trăiască fericirea. Nu a durat mult și s-a căsătorit, iar viața ei s-a transformat într-un calvar după nuntă. Bărbatul a devenit foarte gelos, nu o mai lăsa să cânte, a început să consume alcool și să o lovească.

Cinci ani a durat mariajul cu primul său soț, perioadă în care Saveta Bogdan a suferit în tăcere, însă într-un final a reușit să scape de el și să divorțeze.

Ulterior, interpreta s-a recăsătorit cu un bărbat alături de care a trăit trei decenii și a făcut și un copil. Însă nici de data aceasta, Saveta Bogdan nu a tras lozul norocos. Interpreta de muzică populară a povestit că nu a dus o viață ușoară alături de cel de-al doilea soț. Într-un acces de furie, bărbatul a lovit-o, iar cheile de la șifonier i-au intrat în cap și i-au provocat o leziune serioasă.

Violența nu a fost singura problemă pe care cel de-al doilea soț o avea. Se pare că bărbatul a înșelat-o nu o dată, ci de peste 80 de ori! “A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat dup 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă." a dezvăluit Saveta Bogdan pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Acum, la 74 de ani, Saveta Bogdan a găsit adevărata dragoste, iar gelozia care era la ordinea zilei în fostele căsnicii, din fericire, nu mai există, iar acum este extrem de împlinită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest