Saveta Bogdan ne-a arătat, în exclusivitate, averea de sute de mii de euro din SUA! VIDEO

 

Saveta Bogdan este o îndrăgită interpretă de muzică populară din România. Printr-o videoconferinţă, în exclusivitate, pentru „Agenţia VIP”, artista ne-a arătat averea de sute de mii de euro, pe care o ţine ascunsă peste Ocean!

Cu o cameră de filmat în mână, cântăreaţa de muzică tradiţională, şi-a arătat bogăţiile din SUA şi nu s-a sfiit nicio clipă. De la obiectele din curte, până la ce a sădit în grădină, Saveta Bogdan nu s-a dat în lături şi a oferit cât mai multe detalii despre tot ce deţine.

Dacă doriţi să vedeţi ce anume deţine Saveta Bogdan, în valoare de sute de mii de euro, precum şi dacă vreţi să aflaţi detalii din viaţa personală a interpretei, daţi play la clipul de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate