Saveta Bogdan, panicată de faptul că rușii ar putea invada și România: „Nu le-a ajuns gripa, acum vine și războiul”

 

Doamna cântecului popular românesc a fost cuprinsă de frică după conflictul care a izbucnit în Ucraina. Ea se teme că acesta s-ar putea extinde și în România.

 

Într-o intervenție exclusivă la Antena Stars, Saveta Bogdan s-a arătat pur și simplu înfiorată de ceea ce se întâmplă la nord de România. Cântăreața de muzică populară este cuprinsă de temeri că acest conflict militar s-ar putea extinde și ar ajunge astfel și pe teritoriul românesc. Marea doamnă a cântecului popular a declarat că se roagă în continuu să fie pace, ba, mai mult, chiar i-a aprins o lumânare lui Vladimir Putin să-i vină gânduri mai bune. Cunoscuta solistă s-a săturat de situația prin care a trecut în ultima vreme, asta după ce pandemia a fost urmată de război. Ea a recunoscut că se teme și nu a vrut să dea curs invitației fetei ei de a lua următorul avion spre Statele Unite ale Americii.

 

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu-mi am putut închipui că în secolul ăsta or să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vino, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a mărturisit Saveta Bogdan, în cadrul emisiunii Star News.

 

Cântăreața spune că se roagă mereu, ba chiar mai mult, i-a pus o lumânare și lui Vladimir Putin, pentru a fi mai pacifisit. Saveta Bogdan nu vrea să plece din România, spune că ar găsi unde să se ascundă de eventualele bombe. Vedeta și-a programat un eveniment artistic în această vară și dorește să îl susțină cu orice preț.

 

„Eu mai am un festival de făcut. Vreau să-l fac la sfârșitul lui iunie. Am publicul meu, eu am angajamente și eu iubesc ceea ce fac. Eu am muncit ca astăzi să fiu Saveta Bogdan și nu pot așa să-mi iau biletul și să plec. Nu aș putea, parcă tot aș sta, m-aș ascunde pe undeva, nu știu. Am plâns și atâta m-am rugat”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest