Saveta Bogdan se teme să revină în România: „Eu am vaccinul făcut, însă duc grija”

 

În exclusivitate la Antena Stars, îndrăgita solistă de muzică popular a declarat că îi este frică să se întoarcă în țară, având în vedere prăpădul cauzat de Covid 19. Când revine artista din SUA.

 

După tot ce s-a întâmplat cu colega de breaslă Elena Merișoreanu, care a avut nevoie de internare și supraveghere medicală după ce a fost infectată cu Covid 19, Saveta Bogdan, 75 de ani, privește cu îngrijorare o revenire în România. Ea este plecată de câteva luni în Statele Unite la fiica ei. În exclusivitate la Antena Stars, interpreta de muzică populară a declarat ce o înspăimânta atât de tare, încât nu ar vrea să se mai întoarcă în țara natală.

 

Iar argumentele Savetei Bogdan sunt puternice, având în vedere că România este cea mai afectată țară din Europa de valul patru al pandemiei de Covid 19. În fiecare zi, în spitalele din țară se prăpădesc minim 300 de oameni. Artista și-a luat toate măsurile de precauție și a ascultat sfaturile medicilor și s-a vaccinat, însă tot este îngrijorată de o întoarcele în România. Mai mult, este speriată și de drumul lung pe care-l are de parcurs până în țara natală. Totuși, artista a mărturisit că va reveni în România la finalul lunii octombrie.

 

„Eu am vaccinul făcut, însă duc grija, dar am înțeles că și dacă ai făcut vaccinul poți să iei acest virus. O să mă întorc acasă la sfârșitul lunii, dar sunt foarte speriată pentru că drumul este de 12 ore.”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

 

Chiar dacă fata sa a rugat-o să rămână în America până în primăvară, când cel mai probabil valul 4 va dispărea din România, Saveta Bogdan a luat decizia de a se întoarce în țara natală întrucât a pierdut până acum o grămadă de cântări.

„Am pierdut evenimente, am pierdut spectacole, am pierdut foarte multe. Aveam două nunți luate, aveam și spectacole, aveam și festivaluri, aveam de toate, dar dacă n-am putut din cauza la virusul ăsta, mi-a fost frică. Fata mea îmi spune mereu mamă ai unde sta, ai unde dormi, ai spectacol, stai aici toată iarna și te întorci la primăvară”, a spus artista în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest