Savetei Bogdan i s-a cerut arvună pe jaluzele: „Îmi era și frică pentru că le-am deschis!”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară s-a arătat revoltată de tot ce i s-a întâmplat la achiziția unor jaluzele din Obor. Ea a povestit prin ce a trecut la Antena Stars.

 

S-a întors roata! Acum nu doar cântăreții de muzică populară cer arvună pentru prestațiile lor, ci și vânzătorii de jaluzele. A pățit-o chiar Saveta Bogdan, într-un magazine de specialitate din Bucur Obor. În plus, chiar dacă inițial i s-au cerut doar 200 de lei, suma a ajuns în cele din urmă la 320 de lei, fiind inclus în preț și un drum al băieților care au măsurat ferestrele unde urmau a fi puse jaluzelele cu pricina.

 

„Luni am trecut prin Bucur Obor, în partea dreaptă, spre piață. Am vrut să iau niște jaluzele mici, la bucătărie, pentru că mi s-au stricat celelalte. Mă duc acolo, i-am arătat ce vreau...A zis că mă costă, în total, 200 și ceva de lei. Zice: ''Mâine vin băieții, să vi le pună''. Marți, la ora 10, ieri... La ora 10, ieri...La ora 10 au venit doi băieți, au zis: ''Doamnă, am venit să măsurăm dimensiunile''. Zic: ''Unde sunt jaluzelele, nu le-ati adus?''. Îmi era și frică pentru că am deschis, să nu vină cineva să mă strângă de gât. Au zis: ''Doamna, va rog sa ne dati arvuna la jaluzelele acestea, si venim sa vi le aducem'', a răbufnit Saveta Bogdan în exclusivitate la Antena Stars.

 

Saveta Bogdan a mai spus că s-a temut să nu pățească ceva, asta după ce nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața livratorilor: ''Îmi era și frică pentru că am deschis, să nu vină cineva să mă strângă de gât. Au zis: ''Doamna, va rog sa ne dati arvuna la jaluzelele acestea, si venim sa vi le aducem. Astăzi, mă sună o doamnă și zice: Doamnă, uite, am vorbit și cu colegii, și cu toți, vă costă 320 lei'', Trebuia să zică de la început că deplasarea se plătește''.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest