Scandal de proporții între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț! Totul a pornit de la bani: “Tremur de nervi și de supărare”

 

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt protagoniștii unui scandal de proporții! Conflictul dintre cei doi foști prieteni a pornit de la bani, iar în cadrul emisiunii “Acces Direct”, celebrul instrumentist a vorbit cu lux de amănunte despre neînțelegerile care există intre el și interpreta de muzică populară.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au devenit dușmani, de la prieteni foarte buni, din cauza banilor. În direct la “Acces Direct”, saxofonistul a acuzat-o pe colega sa de breaslă de faptul că nu a fost corectă cu împărțirea banilor de la ultima colaborare și că întreaga sumă ar fi ajuns în buzunarele ei.

”Eu am colaborat cu amândouă, au fost momente frumoase, dar a venit și răul. Pot să intervin acum și eu în această situație. Vreau să o întreb eu când îmi primesc banii pe colaborările cu ea? La prima piesă ți-am lăsat ție toate veniturile. Tremur de nervi și de supărare de două săptămâni, adică de doi ani. Ai venit la mine în casă și bărbatul tău a zis că tu nu mai suporți să apară și Claudia cu noi în videoclip. Eu am avut frăție cu voi, nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu noi”, a spus Armin Nicoară la ”Acces Direct”.

Ulterior a venit și răspunsul Georgianei Lobonț care a spus că nu s-a pus niciodată problema de înșelăciune și mai mult decât atât, Armin Nicoară și-ar fi luat banii pe vizualizările de pe Youtube ale piesei.

”E o piesă pe care am lansat-o împreună și înțelegerea a fost să postăm o piesă la mine pe canalul de YouTube, una la el și tot așa, ca fiecare să-și ia banii”, a lămurit situația Georgiana Lobonț la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest