Scandal de proporții între Brigitte și fiul ei din cauza fostului soț: „L-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie”/ VIDEO

 

Un nou scandal a izbucnit între Brigitte Pastramă și fiul ei, însă de data aceasta, din cauza fostului soț! După ce a fost atacată cu vorbe grele de propriul copil, bruneta a răbufnit și a dezvăluit cum l-a scos din închisoare pe Ovidiu Torj și cum de dragul Sarei, l-a ajutat să pară un tată mai bun în ochii fiicei sale.

Brigitte Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre cum s-au desfășurat, de fapt, lucrurile în relația cu Ovidiu Torj, după ce a fost acuzată de Robert că s-ar fi întâlnit pe ascuns cu acesta, în timpul mariajului cu Ilie Năstase.

Sătulă de acuzații, Brigitte Pastramă a răbufnit și a explicat cum, în timpul căsniciei cu fostul mare tenismen, l-a scos din închisoare pe Ovidiu Torj, cu ajutorul avocaților ei. Ba mai mult, bruneta a mărturisit că l-a și plătit ca să se întâlnească cu Sara pentru a-și îndeplini rolul de tată. 

„Noi nu am mai vorbit de doi ani și jumătate. E duplicitar. Eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie, i-am făcut adresa la mine acasă, ca să poată să își ia arest la domiciliu, eu i-am plătit avocații la pușcărie. Eu îl plăteam să vină să o vadă pe Sara. Nu a venit niciodată cu vreun cadou pentru Sara. M-a mâncat de bani, și cât am fost cu Ilie. L-am adus cu japca pentru ca Sara să aibă impresia că are un tată. S-a ajuns să se spună că eu umblu după el. Ovidiu împrăștie vrajbă și minciună. L-am ajutat, dar îmi pare rău că l-am ajutat. Prea mult bine i-am făcut”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte & Pastramă”, de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest