Scandal internațional în lumea manelelor! Culiță Sterp și Jador, acuzați de plagiat! VIDEO

 

Culiță Sterp și Jador sunt protagoniștii unui scandal de proporții la nivel înalt! După ce le-a fost ștearsă piesa de pe YouTube, din cauza unei înțelegeri, acum, cei doi artiști sunt acuzați de plagiat de aceeași persoană care a reușit să le ia banii din conturi!

Culiță Sterp și Jador au fost luați în vizor de un artist albanez, care îi acuză că i-au furat piesa. Ultimul hit scos de cei doi a strâns mai bine de 10 milioane de vizualizări în doar trei săptămâni, însă fericirea nu a durat prea mult, pentru că a fost scoasă de pe YouTube. Motivul? Acuzațiile artistului albanez care i-a incriminat pentru plagiat!

Odată cu întețirea scandalului, Culiță Sterp a ieșit la înaintare și a dezvăluit că linia melodică a fost „împrumutată” cu consimțământul acuzatorului. Iar pentru că albanezul s-a răzgândit pe parcurs a cerut ca piesa să fie ștearsă, iar toți banii din drepturile de autor să „aterizeze” în conturile lui.

„Eu vorbisem inițial cu băiatul acela, e un albanez. Am vorbit cu el pe Instagram, am conversațiile cu el și l-am întrebat dacă pot să fac un cover de pe piesa lui. Dar până la urmă nu a fost chiar un cover pentru că noi am schimbat foarte mult la piesă. Am pus altă tobă, alt ritm. Semăna undeva la 60-70%. Și el a spus că este ok, că putem să ne înțelegem. Am făcut piesa, i-am spus să-mi dea numărul de cont, să-i pun banii. Nu mi-a mai răspuns. Și după aceea am văzut că mi-a dat report”, a spus Culiță Sterp pentru Antena Stars.

Dar pentru că au ei ac de cojocul lui, Jador și Culiță Sterp au dat un contra-proces în care a explicat cum s-a întâmplat, de fapt, totul, iar acum așteaptă un răspuns de la YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest