Scandal monstru între Brigitte Pastramă și fiica sa! S-au luat la bătaie în fața camerelor de filmat/ VIDEO

 

Un nou conflict s-a iscat în familia Pastramă. însă de data aceasta, între Brigitte și fiica sa. După toate problemele pe care bruneta le-a avut cu fiul ei, Robert Sfăt, se pare că vedeta nu are o viață ușoară nici cu fata ei, Sara Torj. Cele două s-au luat la bătaie în fața camerelor de filmat! De la ce a pornit totul?

Brigitte Pastramă are o relație tensionată cu cei doi copii ai săi, însă chiar și așa, nimeni nu s-ar fi așteptat ca războaiele dintre ei să capete proporții atât de mari. După acuzațiile grave pe care Robert Sfăt i le-a adus mamei sale, acum, și Sara a început să o pună la zid pe cea care i-a dat viață.

Scandalul dintre cele două a început după ce Brigitte i-a luat telefonul fiicei sale, iar Sara a sărit în spatele mamei sale pentru a-l recupera. Filmate non-stop de cameramanii reality show-ului „Brigitte & Pastramă”, cele două nu au ținut cont de nimeni și nimic și au dat liber cuvintelor grele și gesturilor necugetate.

Deoarece nu mai puteau fi controlate, Florin Pastramă a intervenit în conflictul celor două și a încercat să îl aplaneze, așa cum o face de obicei: prin cuvinte blânde.

„Într-o ceartă, când nu ești implicat, vezi lucrurile altfel, din afară. Așa se întâmplă între mine, Sara și Brigitte. Când Sara se ceartă cu Brigitte, eu văd lucrurile altfel. Eu încerc să calmez, să-i spun. Brigitte nu îi vrea răul Sarei. Sara, cum e ea, mică, crede că Brigitte îi vrea răul, și atunci eu vin din afară, care văd lucrurile altfel, și încerc să rezolv pe stilul meu, cum știu eu mai bine. Să le calmez, în primul rând și să le explic", a declarat Florin în cadrul show-ului „Brigitte&Pastramă’, difuzat pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest