Scandal pe banii lui Viorel Lis! Cine vrea să pună mâna pe averea fostului edil al Capitalei

 

E mare scandal pe moștenirea lui Viorel Lis, iar la mijloc este vorba de sume impresionante. Cine vrea să pună mâna pe averea fostului edil al Capitalei?

Viorel Lis va ajunge în fața judecătorilor, într-un proces ce are ca miză o proprietate de 3.000 m pătrati. Mai precis este vorba de o livadă moștenită de către acesta, în localitatea sa din județul Argeș. Și chiar dacă suntem în plină pandemie, judecătorii l-au chemat la judecată pe fostul edil al Capitalei pe data de 12 mai.

De altfel, problemele de sănătate și cele financiare se țin scai de fostul primar al Bucureștiului, și chiar dacă mulți s-au îmbogățit pe spatele lui, acesta nu se poate lăuda că învârte banii cu lopata.

Umilit de cei pe care i-a făcut milionar

Recent, Viorel Lis a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a dezvăluit ce pensie primeste lunar. Suma de care se bucură la fiecare sfârșit de lună este modică și acoperă cu greu, cheltuielile pe care el și soția sa, Oana, le au.

"Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea." a spus Viorel Lis, în cadrul interviului în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest