Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și un lăutar cunoscut a ajuns al tribunal: „L-am somat să se oprească”

 

De pe scenă au ajuns direct în sala de judecată. Declarațiile exclusive la Antena Stars ale celor două părți implicate.

 

Adriana Bahmuțeanu a fost amfitrioana unui eveniment la care a participat și acordeonistul Sile Dorel. Evenimentul a trecut, dar între cei doi a continuat să existe un conflict, după ce cunoscuta prezentatoare TV a susținut că lăutarul a făcut o serie de postări pe rețelele de socializare care aveau drept scop denigrarea ei. Cum bărbatul nu a încetat cu mesajele considerate jignitoare de vedetă, aceasta a decis să-și caute dreptatea în sala de judecată.

 

Adriana Bahmuțeanu și-a susținut punctul de vedere la Antena Stars: "M-a calomniat, de asta l-am dat în judecată! Omul a făcut nişte postări publice denigratoare la adresa mea, i-am dat mesaje, l-am rugat să şteargă postările, iar el a continuat. Nu mai contează ce spunea, contează că mă jignea".

 

Bruneta consideră că singurul scop al bărbatului ar putea fi acela de a-și face imagine pe seama ei: "Probabil m-a calomniat ca să-şi facă imagine. Ne-am întâlnit la un eveniment. Trebuia ţinut un desfăşurător cum este firesc la orice eveniment, iar dânsul s-a supărat, dar eu a trebuit să respect desfăşurătorul evenimentului. L-am somat să se oprească, i-am trmis notificări, i-am spus să şteargă postările şi nu a vrut, aşa că l-am dat în judecată. Am aşteptarea să câştig că doar de asta l-am dat în judecată şi am aşteptarea să-şi îndrepte comportamentul şi să nu mai jignească".

 

De partea cealaltă, în exclusivitate la Antena Stars, Sile Dorel și-a prezentat versiunea cu privire la conflictul ce a ajuns în cele din urmă să se mute de pe scena de spectacol în sala de judecată: "Nu am jignit-o cu nimic, dar dacă dumneaei are nevoie de bani nu e nicio problemă. Eu cântam cu solista care cântă cu mine. Dumneaei( n.r. Adriana Bahmuţeanu) era moderator la acel eveniment şi din moderator a ajuns să cânte, a ridicat lumea de la mese, apoi a văzut că nu a luat niciun bacşiş. A luat microfonul şi a spus: <<Dar numai lăutarilor le daţi bani, mie nu-mi daţi bani?>> Şi a venit cineva şi i-a dat 20 de lire sterline, apoi a spus că nu vrea, că a glumit. Dumneaei pofteşte la lăutarii care câştigă bani, vrea şi ea să cânte. I-am dat 50 de lire să bea câteva beri, că ştiu că bea bere. A fost un gest arogant... Putea să-mi dea banii înapoi şi să spună că nu vrea că am muncit pe banii ăştia".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest