Scapă complet de cearcăne în doar două ore! Iată cât de uşor poate fi

 

Cearcănele reprezintă o problemă pentru multe persoane, fie că sunt cauzate de o noapte nedormită sau oboseala prelungită, sau sunt moştenite genetic.

Multe femei apelează la tot felul de produse cosmetice scumpe, însă nu reuşesc să scape de ele, iar în cele din urmă, le acoperă pur şi simplu cu anticearcăn sau fond de ten. Cu toate acestea, produsele simple sunt cele care funcţionează cel mai bine, aşa că ar trebui să le ai în vedere.

Bicarbonatul de sodiu este un exemplu bun în acest sens. Este folosit în general în prepararea măştilor cosmetice pentru ten, dar are şi un efect incredibil asupra cearcănelor.

Există reţetă foarte simplă care te ajută să scapi de cearcăne într-un timp foarte scurt, de maxim două ore. Iată de ce ai nevoie, conform site-ului secretele.com.

Ingrediente:

- bicarbonat de sodiu

- ceai de muşeţel

- apă caldă

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să faci este să pui o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o cană cu apă caldă sau cu ceai de musețel și să amesteci bine. Umezește o dischetă din bumbac în amestec și pune-o sub ochi. Las-o să acționeze timp de 10-15 minute. Clateste-ți fața cu apă și aplică o cremă hidratantă.

Rezultatele vor fi vizibile în maxim două ore şi vei rămâne uimită!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest