Scapă COMPLET de MĂTREAŢĂ şi de părul TERN! Cu un SINGUR ingredient, vei STRĂLUCI de-a dreptul

 

Te-ai săturat de părul tern, fără strălucire şi lipsit de vitalitate? Dacă nu mai crezi în şampoanele şi tratamentele cosmetice fără efect, este momentul să ai încredere în produsele naturale.

Poate nu ştiai până acum, dar oţetul de mere este unul dintre cele mai cunoscute remedii populare. Acesta este de ajutor în tratamentul multor boli şi afecţiuni, printre care afecţiuni ale inimii, ficatului, rinichiilor şi multe altele.

Oţetul de mere încurajează pierderea în greutate, reduce colesterolul, echilibrează nivelul glicemiei, elimina negii şi alunitele, curată pielea în profunzime, ajută la detoxifierea organismului şi mai nou, menţine părul frumos şi strălucitor, conform site-ului secretele.com.

Iată cum să foloseşti şi ce beneficii are oţetul de mere în tratamentul scalpului şi părului!

Săpunurile şi şampoanele obişnuite usucă pielea, întrucât îndepărtează în întregime uleiurile naturale secretate. Poţi evita acest lucru clătind mereu părul cu oţet de mere. În plus, folosirea acestui produs natural oferă numeroase beneficii pe care niciun alt produs din comerţ nu le deţine.

Ce se întâmplă dacă îţi specili părul cu oţet de mere?

Menţine nivelul pH-ului în echilibru

Clăteşte-ţi părul cu oţet de mere pentru a echilibra pH-ul părului şi al pielii capului. Multe produse din comerţ susţin că au această proprietate, dar dăunează de fapt părului şi usucă pielea. Aciditatea crescută a otetului de mere echilibrează în mod natural nivelul pH-ului părului şi al pielii capului, fără a îndepărta în întregime uleiurile naturale cu rol de protecţie.

Previne despicarea vârfurilor

Prin faptul că reţine umezeală, oţetul de mere previne despicarea vârfurilor. Astfel părul devine neted, mătăsos şi strălucitor.

Mătreaţă, mâncărime şi uscăciunea pielii capului

Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, oţetul de mere ajută în combaterea afecţiunilor scalpului, precum pruritul, uscarea excesivă, descuamarea şi mătreaţă.

Descurcă părul în mod natural

Îndeplineşte inclusiv rolul unui balsam pentru par.

Stimulează creşterea părului

Prin faptul că tratează foliculii de par obturaţi, oţetul de mere previne căderea părului. Foliculii de par se pot înfundă că urmare a infecţiilor bacteriene, rezultatul fiind apariţia unor scuame uscate care duc la căderea părului. În plus, oţetul de mere stimulează circulaţia sanguină la nivelul foliculilor de par, întărind părul de la rădăcina.

Mod de utilizare

Dacă vrei să te bucuri de beneficiile enumerate mai sus este important să foloseşti oţet de mere organic nefiltrat şi nepasteurizat. În multe magazine sunt disponibile variante rafinate, dar e bine să alegi flacoanele care au pe fund depuneri vâscoase. Astfel te asiguri că oţetul cumpărat conţine toate bacteriile şi enzimele benefice, precum şi minerale şi pectină. Nu uita să agiţi mereu flaconul înainte de utilizare, pentru a distribui toate elementele uniform.

Mod de aplicare:

Ai nevoie de:

- o cană cu apă

- două linguri oţet de mere

Mod de preparare

Amestecă ingredientele într-o sticlă cu pulverizator. Păstrează raportul indicat, iar dacă vrei să obţii o cantitate mai mare, adaugă 4 linguri de oţet la 2 căni cu apă. Dacă ai părul gras, poţi folosi o concentraţie mai mare de oţet. Ajustează sistematic dozajul până când obţii concentraţia care da cele mai bune rezultate.

După samponarea părului, aplică oţetul şi masează uşor pielea capului. Nu uita să-l laşi câteva minute să acţioneze că să te asiguri că se absoarbe în piele. În urmă, clăteşte părul cu apă şi aplică balsamul în mod obişnuit.

Mirosului înţepător dispare complet după uscarea părului.

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest