Scapă complet de riduri în doar 12 zile! Este posibil cu ajutorul unui masaj facial eficient

 

Trecerea anilor lasă urme vizibile pe tenul nostru, iar ridurile, pungile de sub ochi şi cearcănele încep să fie din ce în ce mai vizibile. Acestea sunt semne normale de îmbătrânire, pentru că elasticitatea pielii începe să scadă în timp și țesutul subcutanat devine mai expresiv.

De la persoană la persoană şi în funcţie de moştenirea genetică, procesul de îmbătrânire este mai accelerat sau mai lent, iar din acest motiv, anumiţi oameni nu arată conform vârtei pe care o au. Bineînţeles că îngrijirea periodică a pielii, alimenţia sănătoasă şi sportul practicat cu regularitate au şi ele o influenţă importantă.

Dacă doreşti să îţi păstrezi frumuseţea şi aspectul tineresc al pielii, încearcă un masaj cu lingurița recomandat de celebrul medic cosmetician german René Koch, potrivit site-ului secretele.com.

Iată ce se întâmplă dacă utilizezi această tehnică de masaj:

Vei elimină excesul de lichid găsit în țesut şi vei îmbunătăți circulația sângelui. De asemenea, vei reduce liniile fine și ridurile vizibile şi vei crește elasticitatea și netezimea pielii.

Efectele de mai sus se vor face resimțite fără nici un ban cheltuit la saloanele de înfrumusețare și utilizând confortul de acasă. Primele rezultate sunt vizibile în mai puțin de 12 zile!

Trebuie să faci acest masaj în fiecare zi pentru ca efectele să fie remarcabile. Această tehnică de masaj facial este destul de ușor de urmat. Vei avea nevoie de două lingurițe, un bol mic umplut cu ulei cald (poți utiliza ce ulei dorești, ulei de măsline sau ulei de in, uleiul de cocos) și un pahar de apă rece cu 2-3 cuburi de gheață.

Cum trebuie să procedezi?

Spăla-te bine pe față, apoi șterge-te cu un prosop curat. Între timp, dezinfectează lingurițele folosind alcool și pune-le apoi în paharul cu apă și gheață.

După ce lingurițele s-au răcit, stai întins pe spate și așază fundul linguritelor pe pleoape. Păstrează-le în acel loc timp de câteva secunde, până când simți că s-au încălzit. Repetă acest procedeu de 5 ori! Această tehnică este foarte bună pentru eliminarea umflăturilor pleoapelor. 

Înainte de a începe masajul feței, pune lingurițele în uleiul călduț, lăsându-le câteva minute scufundate.  După ce au trecut câteva minute, trebuie să începi să faci masajul propriu-zis, apăsând ușor cu spatele linguritelor, linile feței. 

Trebuie să urmărești imaginea de mai sus pentru a reuși să păstrezi linile corecte ale feței.

Pune spatele linguriței la bază nasului, apoi cu o ușoară apăsare începi să mergi spre partea de sus a frunții. Aceeași mișcare o repeți și către tâmple, până la linia unde începe să crească părul dar și către vârful nasului.

Masează-ți pleoapele circular, de la bază ochiilor către exterior și invers. Urmează cu linguriță fiecare săgeată din imagine și repetă mișcarea de cel puțin 10 ori.

Dacă observi că lingură nu mai alunecă, înmoaie-o din nou în ulei. După ce ai terminat, spăla-te din nou pe față folosind apa călduță. Timpul maxim de efectuare al acestui masaj trebuie să fie de 10 minute zilnic.

Poți efectua acest masaj la orice oră a zilei și poți să-l urmezi cât timp dorești. Trebuie să ști că primele efecte le vei resimți după 12 zile consecutive.

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest