Scapă de 1000 de pietre de la rinichi în 24 de ore! Rețeta care te însănătoșește peste noapte

 

Dacă ai pietre la rinichi, nu este timpul să-ți pierzi speranța. Noi îți recomandăm un tratament care elimină pietrele din organism ca prin minune în doar 24 de ore de utilizare.

Pietrele la rinichi sunt acumulările lichidelor digestive care se formează în organism. Simptomele diferă de la un om la celălalt, dar de cele mai multe ori toți se conving de existența acestor pietre în organism după o radiografie.

Ei bine, află că există un tratament de 24 de ore care te ajută să scapi de 1000 de pietre.

Ai nevoie de:

  • jumătate de cană de ulei de măsline rece
  • 4 lingurițe de sare de mare
  • suc proaspăt de la 1-2 grapefruituri


Evită consumarea vitaminelor sau mineralelor înainte de tratament. Pentru mic dejun și prânz, consumă alimente cu conținut scăzut de grăsimi.

Tratament:
2 PM - Nu mânca nimic după ora 14. Amestecă 4 lingurițe de sare de mare cu 3 pahare de apă și pune-l în frigider. Remediul trebuie împărțit în patru doze egale.
6 PM - Consumă prima doză
8 PM - Consumă a doua doză. Nu o să simți deloc foame, chiar dacă n-ai mai mâncat de mai bine de șase ore.
9:45 PM - Combină sucul de grapefruit cu uleiul de măsline și fă o baie înainte de a consuma mixtura.
10 PM - Consumă remediul și stai în picioare cinci minute. Mergi în pat și stai în aceeași poziție pentru 20 de minute. Această practică te va ajuta să elimini calculii biliari din organism și vei simți cum părăsesc corpul.

Bea a treia doză după 6 dimineața, a doua zi. Ultima doză ar trebui să fie consumată la două ore distanță după cea de-a treia. După două ore de la terminarea tuturor dozelor preparate, ai voie să mănânci.

Este recomandat să începi ziua cu un suc natural și legume la trei ore după ultima doză. Asigură-te că mănânci alimente ușoare de-a lungul zilei.

IMPORTANT: în cazul în care ai simptome de diaree nu te speria, căci face parte din procesul de eliminare al calculilor biliari.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest