Scapă de 15 kilograme în doar 2 săptămâni GARANTAT! Este posibil cu ajutorul unei diete SIMPLE şi EFICIENTE

 

Kilogramele în plus dau bătăi de cap multor persoane, iar mai ales femeilor care mereu vor să arate cât mai bine în orice fel de ţinută. Dacă te afli în această situaţie şi nu ştii ce să mai faci ca să ajungi la greutatea dorită, nu te îngrijora pentru că există soluţii.

Dr.Oz este renumit pentru pentru ideile şi recomandările sale în America şi a creeat o cură de slăbiri simplă şi eficientă care te scapă de 15 kilograme în doar două săptămâni.

Dieta este una ușoară, însă trebuie ținută cu strictețe dacă vrei să ai rezultate rapide.

Ce alimente trebuie să eviți pe perioadă dietei: 

În primul rând trebuie să renunți la făinoase, alimentele care conțin zahăr, precum sucurile, dulciurile, la alcool și la orice fel de grăsime. Poți consuma carne slabă, precum pui sau peste și ai grijă că această să fie preparată pe grătar sau la cuptor, fără ulei, potrivit ele.ro.

Renunțarea la zahăr poate duce la stări de oboseală, dureri de cap, tremurat sau chiar leșin. Zahărul are un efect puternic asupra creierului și acționează că un drog. 

De asemenea, trebuie să eviți cafeaua sau alte produse care conțin cacao. În ceea ce privește lactatele ai voie să consumi doar iaurt grecesc. Pe perioadă dietei, este interzis consumul de alimente între orele 20.00 și 08.00. În acest interval orar poți bea doar apă.

Dieta pe care o propune Dr. Oz se bazează în primul rând pe renunțarea la carbohidrați. Această nu impune un consum de alimente la ore fixe, ci doar eliminarea celor care îngrășa. Dr. Oz recomanda să îți începi dimineața cu un pahar de apă caldă în care ai stors o jumătate de lămâie. Acest pahar cu apă trebuie să îl consumi imediat la trezire.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest