Scapă de 2,5 centimetri din talie, în doar o săptămână! Efectul este GARANTAT, iar metoda mai SIMPLĂ decât crezi

 

Este vremea costumelor de baie şi toată lumea îşi doreşte să arate cât mai bine pe plajă sau la piscină. Dacă vrei să ai un abdomen plat, trebuie să ai în vedere faptul că dietele şi exerciţiile fizice nu sunt suficiente pentru a obţine ce îţi doreşti şi trebuie să mai în vedere câteva trucuri eficiente.

O mamă a trei copii a reușit să piardă 2,5 cm din talie într-o săptămâna folosind o metodă simplă, dar revoluţionară, conform site-ului secretele.com. Pentru a-și micșora talia, femeia a folosit un amestec făcut din:

- 50 de ml de ulei de nucă de cocos

- două linguriţe de zaţ de cafea

Ea a amestecat bine aceste două ingrediente şi a aplicat acestă soluţie direct pe abdomen, exact acolo unde avea exces de grăsime. După care, a luat o folie de plastic și și-a înfășurat abdomenul cu trei straturi de folie. 

Ea a urmat acest procedeu seara înainte de culcare, lăsând amestecul să acţioneze peste noapte. A repetat procedura timp de 7 zile, iar după ce și-a măsurat din nou dimensiunea taliei, a constatat faptul că a pierdut aproape 2,5 cm din dimensiunea ei. 

Secretul acestei metode constă în faptul că, acest amestec face posibilă arderea grăsimilor din zona respectivă prin stimularea transpirației. Prin această metodă, organismul va transpira abundent în zona abdomenului, iar în acest fel se vor elimina eficient grăsimile în exces.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest