Scapă de durerile de articulaţii într-o săptămână, cu un tratament natural şi REVOLUŢIONAR

 

Durerile de articulaţii apar în general odată cu înaintarea în vârstă, dar nu este o regulă. În cazul în care suferi de reumatism sau pur şi simplu te-ai accidentat la una din membre, este posibil ca în timp să apară durerile de articulaţii.

Există în farmacii tot felul de unguente şi tratamente costisitoare, dar acestea nu sunt singurele soluţii şi nu au întotdeauna efectele dorite. Dacă te confrunţi  cu dureri de articulaţii, încearcă o reţetă naturală, care este foarte uşor de preparat, iar eficienţa acesteia este dovedită, conform site-ului secretele.com.

Indiferent de vârstă pacientului și intensitatea durerilor, utilizarea amestecului de mai jos va face minuni!

Ingrediente:

- O bucată de 2-3 cm de rădăcină de ghimbir

- 100 de ml de ulei de peşte 

Mod de preparare: 

Curăţă de coajă ghimbirul și dă-l pe răzătoarea mică. Amestecă apoi uleiul de peste cu ghimbirul până când obții un amestec omogen. 

Preparatul obținut se poate folosi astfel: 

- extern - se masează zonele afectate de articulațiile inflamate seara, înainte de culcare, acoperind zona cu o folie de plastic, lăsând preparatul să-și facă efectul pe parcursul întregii nopți. 

- intern - consumăi o linguriță din acest amestec seara, înainte de culcare. 

Pentru a avea o eficientă maximă, poţi combina tratamentul intern cu cel extern în fiecare seară, până când vei simți o ameliorare. 

Efectele ar trebui să le simţi în maxim 7 zile! 

Eficienţa acestui amestec este data de efectele antiinflamatoare pe care le are ghimbirul asupra articulațiilor, la care se adaugă beneficiile acizilor grași omega 3, ce se regăsesc din abundență în uleiul de peşte. Acizii grași Omega 3 nu au efect benefic doar asupra inimii, aceștia au inclusiv capacitatea de regla nivelul de acid uric din sânge, în special când se combină cu ghimbirul. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest