Scapă de durerile de spate în 3 ore cu un remediu natural "din bătrâni"

 

Durerile de spate pot să apară la orice persoană, indiferent de vârstă. Artrita, durerile de articulații, oase și mușchi sunt cauzate de stilul de viaţă necorespunzător, lipsa mişcări fizice, poziţiile nefireşti în care stai la calculator, dar nu numai. Apar în special la persoanele mai în vârstă, dar nu este o regulă.

Când medicamentele nu mai funcţionează, trebuie să ştii că există un remediu natural care înlătură aceste dureri. Este vorba despre o reţetă clasică "din bătrâni", care face minuni, conform site-ului secretele.com.

Dacă ai dureri articulare sau de spate, te-ai accidentat în trecut şi nu te-ai vindecat complet, sau simţi greutate în picioare, trebuie să încerci acest remediu natural care se prepară în casă din ingrediente simple.   

Ingrediente:

- miere 

- muștar, care trebuie să fie încălzit

- sare 

- bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se amestecă într-un recipient câte o lingură din fiecare ingredient, până când totul devine omogen, apoi se păstrează totul la frigider.  Această cantitate este sufiecientă pentru un tratament de 3 zile.

Amestecul se încălzeşte înainte de aplicare şi se aplică amestecul direct pe locul inflamat, apoi se pune un sac de plastic peste. După care se înfăşoară zona cu un prosop gros, apoi se lasă cremă să acţioneze timp de minim 3 ore.
 
Este indicat să aplici acest tratament, seara înainte de culcare, pentru că noaptea articulaţiile nu sunt solicitate. Dimineaţa, după trezire, se spală zona afectată.

Repetă tratamentul timp de 2-3 zile la rând, chiar dacă simţi că scapi de durere încă de la prima utilizare.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest