Scapă de grăsimea de pe şolduri şi coapse! Ingredientele de care ai nevoie

 

Să dai jos kilogramele în plus nu va fi niciodată o treabă uşoară. Din zonele "cheie" pentru care reprezentantele sexului feminin devin adesea complexate se numără şi coapsele.

Conform Healthy Food Team, există câţiva factori care fac slăbitul la şolduri şi coapse atât de greu. De cele mai multe ori sunt vinovate genele pe care femeile le capătă înainte de menopauză, acelea care fac corpul să fie în formă de pară. De asemenea, există şi gene moştenite care aduc această formă a coapselor.

1. Răbdare
Dacă ai de gând să dai jos kilogramele în plus de la coapse sau şolduri, ingredientul minune de care ai nevoie nu este altul decât răbdarea. Concentrează-te pe obiectivul tău şi nu te da bătut, pentru că zona aleasă face parte din cele mai "inabordabile" zone atunci când vine vorba de slăbit.

2. Evită exerciţiile ca genuflexiunile
Evită exerciţiile ca genuflexiunile, fandările, extensii sau ridicări de greutăţi. Acest tip de exerciţii nu vor face decât să întărească ţesutul adipos şi să-l transforme în muşchi, iar forma va fi şi mai voluminoasă.

3. Ce exerciţii trebuie să faci

Dacă vrei să dai jos cu adevărat tot ce ţine de coapse şi şolduri, trebuie să te axezi pe exerciţiile cardiovasculare. Acest tip de exerciţii nu-ţi va aduce niciodată masă musculară, ci va arde grăsimile. Cea mai bună metodă este bicicleta, dar recomandat este să faci exerciţiul acasă. Dacă vrei să ieşi cu bicicleta în aer liber, evită dealurile şi suprafeţele ce pot forţa prea mult muşchii

4. FUGI!
Atunci când sunt de dat jos kilograme din zona coapselor este recomandat să încerci să alergi cât de mult poţi. Să înduri alergatul nu doar că reduce mărimea muşchiului, ci şi arde ţesutul adipos din jurul lui.

5. Dieta

Dacă vrei ca exerciţiile să funcţioneze, trebuie să ai grijă ce mănânci. Important este să consumi mai puţine calorii decât arzi în fiecare zi. Pentru asta, ai nevoie de o alimentaţie bogată în fructe, legume, proteine şi grăsimi benefice.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest