Scapă de herpesul bucal într-un minut! Iată un tratament făcut în casă

 

Herpesul este o adevărată problemă şi apare atunci când nu îţi doreşti. Nu este cazul să te panichezi, să fugi la farmacie imediat sau să foloseşti tone de fond de ten. Există un remediu natural, pe care şi bunica îl folosea.

Herpesul bucal nu este periculos, însă e foarte neplăcut şi inestetic. Din fericire, poţi scăpa de el mai repede dacă foloseşti aceste tratamente naturiste pentru herpes încă de la primele semne.

Scapă de herpes cu ceai negru

Ceaiul negru este un antioxidant şi antiviral, având şi proprietăţi antiinflamatoare. Nu trebuie decât să iei un plic de ceai negru, să-l înmoi timp de câteva minute în apă fierbinte, apoi să-l aplici pe herpes, timp de câteva minute. De asemenea, poţi să prepari un ceai negru foarte concentrat şi să înmoi în el mici comprese pe care să le prinzi peste herpes cu un plasture. Vei vedea că zona respectivă arată mai bine imediat.

Bicarbonatul te scapă de mâncărimile herpesului

Este unul din cele mai vechi tratamente naturiste împotriva herpesului şi chiar funcţionează. Este eficient mai ales împotriva mâncărimilor. Se amestecă puţin bicarbonat cu apă, se udă o compresă, apoi se aplică pe herpes. Se poate lăsa oricât de mult pentru a usca herpesul rapid şi a preveni mâncărimile.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest