Scapă de mâncărimile muşcăturilor de insecte cu ceapă!

 

Muşcăturile insectelor sunt cu adevărat un factor ce te poate scoate din minţi. Chiar dacă abia simţi când te muşcă, consecinţele sunt mult mai rele: mâncărimea insistentă.

Dacă până acum ceapa era doar un prilej de a aroma mâncărurile de casă, aceasta ar putea juca un rol mult mai important în viaţa ta. Conform secretele.com, ceapa nu este doar un ingredient benefic mâncărurilor pe care le preparăm în casă, ci un adevărat cadou divin.

Dacă ai fost muşcat de o insectă şi vrei să scapi de mâncărimi, cea mai bună soluţie este să aplici ceapa pe zona afictată pentru a le preveni.

Alte utilizări ale cepei:

Vindecă arsurile
Dacă o simplă arsură de la aragaz sau un alt obiect fierbinte te-ar face să îţi faci griji pentru cum va trece timpul până când se va vindeca, află că ai şi altă soluţie. Taie o bucată de ceapă şi pune-o pe arsură, astfel pielea ţi se va calma şi infecţiile ulterioare vor sta departe de organism.

Durerea de urechi

Dacă urechile îţi ţiuie şi te dor, ceapa roşie te va ajuta să treci peste chin. Taie o bucată de ceapă roşie şi pune-o pe ureche.

Febră
În cazul în care răceala te-a străpuns şi ai o febră insuportabilă, taie o felie de ceapă şi pune-o în şosete înainte de culcare. Astfel, temperatura corpului se va regla.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest