Scapă de orice boală cu un antibiotic natural! Acesta ucide toate bacteriile din organism

 

Medicamentele scumpe din comerţ nu sunt singura soluţie pentru combaterea anumitor afecţiuni. Uneori ele pot avea chiar şi efecte adverse asupra organismului datorită faptului că pot conţine substanţe chimice, care creează toxicitate în corp. Remediile naturiste nu trebuie uitate, pentru că pot avea efecte nebănuite şi din ce în ce mai mulţi oameni apelează la ele.

Există un antibiotic natural care are un puternic efect anti-inflamator. Acesta ucide toate bacteriile și posibilele cauze ce pot determină apariția multor boli, conform site-ului secretele.com. 

Avantajul cel mai important al acestui medicament este că, spre deosebire de antibioticele de sinteză, nu are efecte secundare asupra sistemului digestiv, fiind 100% natural și sigur. 

Se realizează doar din două ingrediente naturale şi anume cucuma sau tumericul şi miere. Curcuma (turmericul) conţine un material activ pentru tratamentul a peste 150 de caracteristici terapeutice, cum ar fi bolile inflamatorii până la cancer.  Atunci când se combină cu mierea, cele două ingrediente vor alcătui un antibiotic extrem de eficient, care va crește numărul de bacterii bune din organism și va îmbunătăţi digestia. Imunitatea organismului se va întări şi va face faţă mai uşor oricărei boli. 

Ingrediente:

- 200 de grame de miere  

- două lingurițe de praf de curcuma (turmeric)

Mod de preparare:

Se amestecă cele două ingrediente şi se depozitează într-un recipient din sticlă. Se păstrează în cămară, ferit de soare.

Mod de utilizare:

Când observi primele simptome ale unei boli, consumă acest „medicamen” astfel: 

Ziua 1 - se administrează câte o linguriță la fiecare oră.

Ziua 2 - să administrează o jumătate de linguriță la fiecare două ore.

Ziua 3 - se administrează o linguriță de trei ori pe zi.

Se recomanda că acest amestec să nu se înghită imediat. Se ține în gură până când se înmoaie timp de aproximativ 20-30 de secunde, apoi se înghite. Dacă nu îţi place gustul lui, poţi să îl adaugi într-o cană de ceai rece.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest