Scapă de ORICE problemă dentară cu doar două linguriţe dintr-un ingredient SIMPLU şi NATURAL! Rezultatele te vor uimi

 

Ai încercat de nenumărate ori diverse tratamente pentru a avea o dantură mai frumoasă şi mai sănătoasă, însă nu ai ajuns la rezultatele dorite? Dacă te afli în această situaţie, este momentul să încerci un singur ingredient care îţi va îmbunătăți în mod radical sănătatea orală şi îţi va albi dinţii în mod spectaculos.

Ei bine, acest ingredient chiar funcţionează şi îl ai chiar în gospodăria ta. Este vorba despre ulei, iar dacă vei folosi doar două linguriţe, dantura ta va fi complet schimbată.

Mai exact, este vorba de ulei pentru gătit nerafinat, așa cum este uleiul de cocos. Nu contează prea mult ce tip de ulei alegi, atât timp cât acesta face parte din categoria uleiurilor nerafinate. Mai mult, gustul nu are nicio importantă, întrucât această metodă nu presupune înghițirea acestui ingredient, conform site-ului secretele.com.

„Trasul uleiului” se referă la clatirea gurii cu ulei. Ia două lingurițe de ulei odată, clateste-ți bine gura cu el (la fel cum faci cu apa după ce te speli pe dinți), apoi scuipă-l în chiuvetă. Rezultele sunt uimitoare, chiar dacă la prima vedere, tehnica pare foarte simplă.

Tehnica „trasului uleiului” este folosită de secole în medicina ayurvedica. Surprinzător este faptul că, spre deosebire de majoritatea „remediilor din moși-stramosi”, metoda trasului uleiului chiar dă rezultate. Acesta este motivul pentru care a devenit foarte populară în ultimii ani, fiind acum lăudată și recomandată de foarte mulți medici stomatologi. 

La ce folosește de fapt această practică?  

Această metodă combate halena, gingivita, tartrul, aftele iar lista poate continua. 

Modul de acțiune 

Principiul din spatele "trasului uleiului" constă în faptul că, prin clătirea gurii cu ulei, acesta va „trage” afară bacteriile bucale prin porii gingiilor, eliminându-le astfel din cavitatea bucală. 

Majoritatea celor care au folosit această metodă se declară foarte mulțumiți de efectele sale, invocând o sănătate mai bună a danturii și o respirație mai proaspătă. Încearcă acest procedeu în fiecare zi, acest lucru te poate ajuta să ai un zâmbet strălucitor și o sănătate dentară de invidiat.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest