Scapă de petele de bătrâneţe de pe piele într-o lună, cu acest remediu natural! E mai mult decât SIMPLU

 

Trecere anilor lasă semne serioase pe suprafaţa pielii, iar deja când treci de vârsta de 50 - 60 de ani, încep să îşi facă apariţia petele de bătrâneţe. Pentru această problemă, poate veni în ajutor chiar natura, iar o reţetă extrem de simplă îţi va întineri de-a dreptul pielea.

Femeile asiatice, chiar și cele mai în vârstă, au o piele de invidiat. Chiar dacă ele fac parte din rasă galbenă, asta nu împiedică apariția petelor de pe piele asociate cu înaintarea în vârstă. Ele au un secret uimitor şi anume faptul că utilizează o rețetă naturală de curățare a acestor pete care apar pe piele când ajungem la vârste înaintate, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Pentru această reţetă miraculoasă ai nevoie doar de două ingrediente extrem de simple:

- 100 de grame de orez  

 - 200 de ml de apă

Mod de preparare:  

Pune orezul în apă și lasă-l să stea timp de 20 de minute. După cele 20 de minute separă apa de orez. Orezul care ți-a rămas îl poți folosi la pregătirea unor mâncăruri.

Remediul pentru curățarea petelor este apa în care a stat orezul. Folosește un tifon pentru a-ți aplica acest lichid direct pe zonele afectate. Fă acest lucru seara înainte de culcare. În maxim 30 de zile de utilizare, pielea ta se va curaţă de petele asociate îmbătrânirii.

Foto: Hepta

M.T.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest