Scapă de pistrui cu un tratament simplu şi natural, fără intervenţia laserului

 

Pistruii se pot moşteni genetic sau îşi pot face apariţia şi din cauza unei pigmentări anormale a celulelor bazale ale epidermului. Este bine de ştiut că pistruii nu reprezintă un pericol pentru sănătatea pielii. Unii oameni consideră că persoanele care au pistrui au un anumit farmec personal. Dar dacă te numeri printre cei care nu agrează această pigmentare a pielii, trebuie să ştii că poţi scăpa de ei pe cale naturală.

Pistruii sunt doar nişte celule încărcate cu pigmentul pielii, cunoscut sub denumirea de melanină. Cu toate acestea, în piele există o serie de celule specializate, numite melanoblaste, care produc acest pigment, ce se intensifică în prezența luminii solare, ducând la apariția pistruilor, conform site-ului secretele.com.

Aşadar, expunerea la razele solare esta una din cauzele principale de apariţie a pistruilor. Există un remediu natural, care este destul de răspândit în Rusia şi se ştie că este foarte eficient. Este vorba despre o mască pe care o poţi prepara singur acasă şi ai nevoie numai de ingrediente naturale.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

- 20 de grame de semințe de vișine 

- 100 de grame de ulei de cocos

- o lămâie

Mod de preparare

Primul pas este să spargi coaja semințelor de vișine și să macini miezul lor. După care, se amestecă ceea ce a rezultat cu uleiul de cocos.  Se lasă acest amestec să stea timp de 10 zile în cămară, ferit de soare. În această perioadă, trebuie amestecat zilnic.

După scurgerea celor 10 zile, înainte de a aplica pe față acest amestec, stoarce zeamă de la o lămâie și adăugă sucul rezultat peste amestecul dintre ulei și semințe. Se păstrează apoi la frigider.  Se amestecă totul bine până când se obține un preparat omogen.

Cu ajutorul unui tifon, aplică acest remediu direct pe zonele afectate. Fă acest lucru cel puțin o data pe zi, lăsând să acționeze timp de 15-20 de minute. 

După 14 zile de tratament, tenul tău va fi curat, iar pistruii vor dispărea.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest