Scapă de pistruii verii rapid! Ai nevoie de un ingredient din bucătăria ta

 

Problema nu este neapărat una estetică, pentru că pistruii conferă un farmec anume celor care îi au, însă ei pot fi un indiciu al faptului că pielea este supraexpusă la soare. Pistruii pot avea bineînțeles și cauze genetice sau pot apărea în urmă unui dezechilibru hormonal.
 

Deși pistruii pot apărea oriunde pe suprafața pielii, ei apar în general pe față, în special în jurul nasului. Există însă un remediu simplu pentru înlăturarea pistruilor:

Sucul de lămâie

Este un remediu testat despre care se știe că este foarte eficient în eliminarea pistruilor. Ingredientul activ din sucul de lămâie este acidul citric, care este un agent natural de albire. Astfel, sucul de lămâie poate deschide la culoare pistruii și îi poate face chiar să dispară după un tratament de lungă durată.
 
Folosește suc proaspăt de lămâie: aplică-l pe pistrui și masează pielea ușor timp de 10 minute, apoi clăteşte cu apă călduță. Fă acest lucru de două ori pe zi. Poți de asemenea amestecă sucul de la o lămâie cu iaurt bătut și aplică pe față. Lasă să se usuce și apoi clăteşte cu apă rece. Fă acest tratament zilnic timp de două luni.
 
Poți de asemenea amestecă o lingură de suc de lămâie cu puțină sare și o lingură de miere. Aplică amestecul pe pistrui și lasă să acționeze timp de 10 minute. Folosește acest tratament o data pe zi.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest