Scapă de ţânţari cu o soluţie naturală şi ieftină, preparată în casă

 

Vara este din ce în ce mai aproape, iar odată cu creşterea temperaturilor începi să te îmbraci din ce în ce mai subţire. Însă, căldura de afară aduce insectele la viaţă, iar muştele şi înţepăturile de ţânţari pot deveni o adevărată problemă, mai ales pentru persoanele alergice sau pentru cele care au pielea sensibilă.

Când temperaturile devin caniculare, ţânţari devin din ce în ce mai agresivi şi intră în casele oamenilor. Nu te grăbi să cumperi produse scumpe  din farmacii, care conţin multe substanţe chimice, iar uneori nu dau rezultatele promise. Există o metodă naturală, simplă şi eficientă, care te va ajuta să te aperi de aceste insecte enervante.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a-ţi prepara acasă această reţetă naturală şi ieftină, conform site-ului secretele.com.

- o linguriţă de ulei de măsline

- o linguriţă de bicarbonat de sodiu

- 5 linguri de oțet de mere

Mod de preparare: 

Amestecă bine cele trei ingrediente apoi pune-le într-un recipient. Poţi să  foloseşti un recipient mai vechi în care ai avut o soluție împotriva țânțarilor. Este mult mai practic și se poate aplica mult mai ușor pe piele.

Aplică acest amestec direct pe piele și nu vei mai avea probleme cu țânțarii de acum înainte!

Foto: Hepta

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest