Scapă de tuse şi bronşită cu un remediu extrem de simplu şi 100% natural

 

Primăvara este sezon în care virozele şi bronşitele ne urmăresc la tot pasul, din cauza diferenţelor bruşte de temperatură de la o zi la alta. Acestea se transmit foarte uşor de la o persoană la alta şi este destul de greu să te vindeci complet într-o perioadă scurtă de timp.

Unoeri medicamentele nu mai au efect, iar prea multe luate după ureche pot conduce chiar la apariţia altor probleme de sănătate. Drept urmare este indicat să optezi pentru tratamente naturiste, pentru că sunt mult mai sănătoase pentru organism şi sunt mai eficiente în tratarea simptomelor de gripă sau bronşită.

Încearcă un remediu 100% natural şi simplu care te scăpa de tusea seacă şi de bronşită, este indicat indiferent de vârstă, conform site-ului secretele.com. Nu are efecte secundare, se pregăteşte foarte uşor şi este un expectorant excelent.

Iată cum se prepară!

Ingrediente:

- o ridiche neagră mare (aproximativ 300-400 de grame) 

- 1-2 lingurițe de miere 

Mod de preparare:

Acest sirop se prepară în fiecare seară şi se utilizează a doua zi. Se spală bine ridichea şi se lasă să se usuce în mod natural.  În cazul în care nu este plată, se taie puțin pentru a putea sta dreaptă, apoi se taie şi partea de sus.  Se scobeşte în partea opusă ridichea, suficient de mult încât să încăpă cele 2 lingurițe de miere. Se poate face o gaură mai adâncă fără probleme, dar ai grijă să nu o secționezi. Se adaugă apoi cele două linguriţe de miere şi se acoperă cu partea pe care ai tăiat-o iniţiat.

Se lasă să stea peste noapte şi se va forma un lichid care este siropul "minune". Se consumă ori de câte ori este nevoie, până când tusea va dispărea. După ce ai terminat siropul, poţi folosi aceeași ridiche timp de 2-3 zile pentru a reface remediul.

După câteva săptămâni de utilizare, toate simptomele bolii vor dispărea.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest