Scapă de tusea măgărească în 3 zile cu un tratament mai simplu decât ai crede

 

Primăvara este unul dintre cele mai aşteptate anotimpuri, deoarece temperaturile cresc, iar natura revine la viaţă. Treptat, renunţi la hainele groase şi începi să ieşi din ce în ce mai mult pe afară. Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă, pentru că riscul de îmbolnăvire cu diverse viroze creşte considerabil, datorită schimbărilor bruşte de temperatură.

Dacă faci febră, te simţi rău, ai simptome de gripă şi simţi că nu mai scapi de tusea "măgărească", uită de medicamentele convenţionale. Acestea pe lângâ faptul că sunt şi foarte scumpe, nu au întotdeauna efect, şi pot creea o toxicitate în organism, mai ales dăcă sunt luate după ureche.

Un exemplu în acest sens este o femeie de 38 de ani, din Craiova, care a fost diagonosticată de medici cu bronşită acută, după ce a ajuns de urgenţă la spital. Femeia se confrunta cu o tuse extrem de puternică, măgărească, febră, dureri la plămâni și o respirație șuierătoare, conform site-ului secretele.com.

După ce urmat tratamente costisitoare recomandate de medici, nu a simţit nicio îmbunătăţire. Apoi a decis să încerce un tratament cu bicarbonat de sodiu, pe care l-a citit într-o revistă. A rămas complet uimită rezultate.

Iată ce tratament simplu şi eficient a folosit!

Ingrediente:

- 500 ml de apă

- două linguriţe de bicarbonat

Mod de preparare:

Se fierb 500 de ml de apă, apoi se lasă să se răcească. Se amestecă bine cu 2 linguriţe cu vârf de bicarbonat de sodiu, până când acesta s-a dizolvat.  Se lasă amestecul peste noapte la frigider.

Dimineaţa se toarnă 250 de ml din acest amestec într-un pahar şi se foloseşte astfel:

- Se face o garbară cu primele 3-4 "guri", după care se bea întreg conţinutul paharului.

- Se procedeatză la fel cu restul soluţiei, seara înainte de culcare

După trei zile în care ai urmat acest tratament, tusea măgărească va dispărea, iar starea ta se va împunătăţi vizibil. Aşadr dacă te confrunţi cu o astfel de problemă, uită de medicamentele clasice şi încearcă acest tratament simplu. Vei fi cu siguranţă mulţumit.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest