Scarlett Johansson s-a măritat a treia oară! Cum s-a desfășurat evenimentul organizat în plină pandemie

 

Scarlett Johnasson s-a măritat pentru a treia oară! Vedeta de la Hollywood și-a unit destinul cu cel al lui Colin Just, un scriitor și un cunoscut actor de comedie. Din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, nunta celor doi a fost puțin... atipică.

Deși visau la o ceremonie grandioasă, unde să le fie alături de la mic la mare, cele mai dragi persoane, Scarlett Johnasson și Colin Just au avut parte de o nuntă restrânsă, unde toți invitații au respectat regulile de siguranță COVID-19.

Mai mult de atât, nici nu se putea pune vorba de o încălcare a măsurilor de siguranță în contextul pandemiei, dat fiind că cei doi amorezi au sprijinit încă de la începutul crizei prin care trece omenirea, persoanele afectate de pandemie.

„Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19”, a fost anunțat pe contul de Instagram Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-și achiziționa hrană în timpul pandemiei.

Scarlett Johnasson și Colin Just sunt împreună de trei ani. Pentru actorul de comedie de 38 de ani este prima dată când face pasul cel mare, pe lângă vedeta de la Hollywood a mai fost căsătorită de două ori: cu actorul Ryan Reynolds și cu omul de afaceri francez Romain Dauriac, cu care are și o fiică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest