Scene de groază într-un abator! Imagini teribile din focarul de infecţie

 

alertă în Braşov după ce medicii au descoperit un focar de infecție la un abator! Peste două tone şi jumătate de carne putrezită zăceau de luni de zile, iar oamenii din zonă nu mai puteau suporta mirosul.

După ce a deschis ușa clădirii, proprietarul a descoperit 40 de saci de carne alterată depozitați în camera frigorifică. Mirosul ingrozitor s-a  împrășiat în toată zona, iar localnicii abia au mai putut face față.

Totul a pornit după ce un om de afaceri turc a preluat chiria de la proprietar pentru a tranșa ovine, însă, pe lângă oi, omul tranșa și alte tipuri de animale.  Imediat ce medicii sanitari au descoperit neregulile în abatorul infectat, patronul a abandonat afacerea, iar acum este căutat de autorități pentru a fi tras la răspundere. Nu numai polițiștii îl caută, ci și proprietarul clădirii, care s-a declarat uluit de ceea ce a văzut acolo.

Vecinii sunt îngroziți de focarul de infecție și cer cu disperare ca tonele de carne să fie mutate de acolo de către autorități pentru ca viețile lor să nu fie în pericol.

Vezi declaraţiile martorilor în clipul video de mai sus!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest