Schimbă modul în care stai pe TOALETĂ! Trucul SIMPLU care te scapă de CONSTIPAŢIE, fără niciun fel de tratament

 

Este normal să mergi zilnic la toaletă, uneori chiar de mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, sunt destul de mulţi oameni care procedează total greșit, atunci când vine vorba de eliminarea scaunelor. 

Unii oameni petrec timp îndelungat la WC, întâmpinând mai mereu dificultăți în eliminarea reziduurilor intestinale. Dacă te confrunţi şi tu această problemă, o poţi rezolva foarte simplu, cu o soluţie la care probabil nici nu te-ai gândit până acum.

Ceea ce trebuie să schimbi este felul în care mergi la toaletă, adică să stai pe WC în poziția corectă. Mulți oameni stau așezați pe WC că atunci când stau pe scaun, adică la un unghi de 90 de grade. Dar această poziție nu permite o relaxare corespunzătoare a rectului, conform site-ului secretele.com.

După cercetări îndelungate și după ce s-au analizat retrospectiv obiceiurile strămoșilor noștri, cercetătorii au ajuns la concluzia că statul pe WC la un unghi de 35-45 de grade asigură cea mai bună relaxare a rectului. Cu alte cuvinte, cel mai indicat este să stai în poziție ghemuit. Astăzi există taburete special concepute pentru a înlesni mersul la toaletă prin ajustarea poziției corpului, așa că îți poți procura unul din comerț. 

Această tehnică a câștigat tot mai multă popularitate în ultimii zece ani. Multe persoane care suferă de constipație apelează la această metodă pentru a scăpa de disconfort la eliminarea deșeurilor intestinale. 

Acestă metodă este folosită tot mai mult inclusiv în clinici și spitale, iar medicii o recomandă de ani de zile. Având în vedere dovezile științifice și relatările oamenilor, metoda este cât se poate de benefică.

Aşadar, de acum înainte, spune NU constipației și scurtează timpul petrecut la toaletă folosind această metodă. 

Înainte de a cumpără un taburet, însă, încearcă întâi o soluție improvizată că să te convingi dacă funcționează într-adevăr pentru tine. Așază un teanc de cărți în fața vasului de toaletă și vezi dacă ajută. Te poți consulta inclusiv cu medicul de familie în această privință, precum și asupra altor opțiuni existențe.

Foto: Hepta, secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest